Vállalkozásunk központi irodája Pakson található, amely választás nem véletlen. A Paksi atomerőmű kapacitásának fenntartása kiemelten fontos a gazdasági versenyképesség megőrzése és erősítése szempontjából Magyarország számára. Az új blokkok létesítése az évszázad legnagyobb ipari beruházása lehet Magyarországon. A létesítés és a majdani üzemeltetés több évtizedes üzleti lehetőséget biztosíthat a közreműködő vállalatok és intézmények, valamint tartós munkalehetőséget alkalmazottjaik számára. A kapcsolódó beszállítói és Partnerhálózati kör mobilitására vonatkozó igényt meglovagolva szeretne vállalkozásunk az elektromossággal összefüggésben egy új piaci szegmenst nyitni, mivel ebben a partnerkörben látjuk a legnagyobb lehetőséget, hogy olyan ügyfeleket érjünk el, aki nyitottak az e-mobilitás iránt.

Világszerte több mint félmillió tisztán elektromos jármű rendelkezik már forgalmi engedéllyel, amelyek térnyerése igazán a 2012-es évtől indult meg. A villanyautók megjelenése kontinensünkön inkább Nyugat-Európában jelentős, mivel ez a régió rendelkezik a már megfelelően kiépített infrastruktúrával (pl. elektromos töltőállomások, TESLA Szupertöltők stb.) ill. viszonylag már jól kidolgozott támogatási rendszerrel. Ez a közeljövőben változik, mivel mind az Európai Unió, mind Magyarország elkötelezett amellett, hogy ez a fejlődés tovább folytatódjon kiterjedve egész Európára, így Magyarországra is.

Vállalkozásunk a robbanást megelőzően szeretne tapasztalatokat szerezni a villanyautózás területén, mivel a hagyományos (robbanómotoros) eszközkezelésben már otthon érezzük magunkat. Ezt a leghatékonyabban úgy látjuk kivitelezhetőnek, ha a hagyományos flottakezelés mellett párhuzamosan az alternatív elektromos járművekre vonatkozóan is kínálunk speciális bérleti konstrukciókat, mely által a bérlőknek az esetleges eszközkockázattól való félelmét eloszlatva, zárt konstrukció keretében bérleti szolgáltatást nyújtunk, s a futamidő végén az eszközt mi magunk értékesítjük. Bizonyított, hogy az elektromos járművek használt piaca nem összehasonlítható a hagyományos eszközökével, mivel jóval magasabb piaci áron értékesíthetők, mint hasonló kategóriájú hagyományos társaik.