A környezettudatos életmód egyre hangsúlyosabb szerepet kap a modern kori emberi tevékenységek során. Környezeti értékeink megőrzése és a technológiai fejlődés hosszú távú fenntarthatósága ösztönös emberi igény, azonban a tudatos felelősségvállalás és elkötelezettség a környezetvédelem ügye mellett viszonylag új keletű viselkedésforma.

Az elektromos meghajtású autók területén az utóbbi években felgyorsultak a folyamatok, a kiforrott műszaki megoldásoknak köszönhetően ma már számos területen az elektromos autók versenyképesebb megoldást nyújtanak, mint robbanómotoros elődeik. Az elektromos autók esetében is igaz persze, hogy az adott feladathoz a megfelelő elektromos autó megoldást kell választani, figyelembe véve az elektromos autók speciális tulajdonságait, teljesítményadatait. Az e-mobilitás iránt érdeklődő ügyfeleknek sok esetben hiányos információk állnak rendelkezésükre. Cégünk hitvallása, hogy ügyfeleink számára a lehető legoptimálisabb gépjárműflotta mixet hozza létre, olyan módon, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie a mobilitás szabadságát illetően.

Hisszük, hogy amennyiben „becsempésszük” egy gépjárműflottával rendelkező vállalkozás életébe az elektromos járműveket, úgy előbb utóbb egyre több ember válik hívévé eme új technológiának, ami által elkezdődhet egy valós szemléletváltás az emberek gondolkodásában és robbanómotoros járműveket egyre nagyobb számban válthatjuk ki elektromos járművel, melynek a jövőben számos előnyét élvezhetik ügyfeleink, valamint környezetünk.